IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

 

JeepMania - ... No Limits Adventure !

Din pasiunea pentru Jeep, Off-Road si necesitatea prepararii masinilor dupa dorinta fiecaruia, precum si datorita dificultatii achizitionarii de piese si accesorii pt. marca Jeep de pe piata locala, am decis crearea acestui site care sa vina in ajutorul celor pasionati. Acum aveti posibilitatea de a va achizitiona atat piese de schimb cat si accesorii noi, respectiv accesorii pentru camping, overlanding si off-road.

Colaboram cu principalii fabricanti de piese si accesorii pt Jeep din SUA, precum si cu fabricanti de accesorii, anvelope speciale si echipari pentru Off Road din SUA, Europa, Asia si Australia, fiind direct importatori pt. acestea, pentru a va oferi cel mai bun raport CALITATE-PRET.

Ce va oferim:

- Servicii de calitate, profesionalism si promtitudine;
- Gama completa de piese si accesorii dedicate On / Off-Road-ului;
- Preturi competitive;
- Consiliere in alegerea celei mai bune variante de echipare;

Distribuitor Oficial TRUCK HERO pentru Austria, Romania si Polonia:


Truck Hero este unul dintre cei mai mari producatori independenti din SUA si din lume pentru o linie completa de piese de schimb si accesorii pentru marca JEEP, precum si diverse echipari , piese si accesorii pentru Off-Road;

Truck Hero este deasemenea proprietarul urmatoarelor marci:
- Rugged Ridge;
- AlloyUSA;
- ORV by Rugged Ridge;
- Precision Gear;
- Omix-Ada;
- ARE;
- Advantage;
- AMP Research;
- AVS;
- BackRack;
- BAK;
- BEDRUG;
- BushWacker;
- Extang;
- HuskyLiners;
- LUND;
- N-FAB;
- Rampage;
- Retrax;
- Roll-N-Rock;
- RuggedLiner;
- Stampede;
- Superlift;
- TonnoPro;
- TruXedo;
- Outland Automotive;
- Undercover;


TruckHero, Inc. & JeepMania - ROMANIA inseamna peste 10.000 de repere disponibile direct din stocul local cu livrare imediata (24 ore ), si peste 26.000 de repere disponibile in depozitul central din EUROPA cu livrare rapida prin curierat fara costuri suplimentare pt Dvs.


De asemenea de la inceputul anului 2009, va stam la dispozitie si cu Service-ul JeepMania, unde oferim urmatoarele servicii:

- Lucrari de reparatii, intretinere si mecanica pt auto 4x4;
- Montari Kit-uri de Inaltare, Trolii, Snorkele, Sisteme 2 baterii, Statii CB, Proiectoare...
- Revizii si reparatii Trolii;
- Modificari si preparari auto 4x4 pt Vanatoare;
- Modificari si preparari auto 4x4 pt Off-Road conform regulamentelor F.R.A.S. si C.N.O.R.;
- Restaurari Jeep-uri: Willys MB, M151, seria CJ, YJ, TJ ...;
- Modificari la cerere;

... si nu numai atat:

Facem parte din unul dintre cele mai prestigioase Cluburi de Off-Road din tara si anume "BUCOVINA OFF-ROAD CLUB", club pentru cei impatimiti ai sportului cu masini de teren, organizator anual a primei etape ETALON din Campionatul National de Off Road.

Suntem parteneri la organizarea de evenimente dedicate 4x4, printre ele enumerandu-se: MenFest 2010, Inpotmoliada - Bucuresti, MMOF, Etapa de Campionat National Bucovina Off-Road, Cupa BGS - Brasov / Codlea, actiuni umanitare...

Sustinem echipele de concurs "JeepMania Team Spirit", echipe ce au performante notabile in cadrul Campionatul National de Off Road, printre ele enumerand si Echipajul / Masina Campioana Nationala a anului 2010 (Locul I - OPEN), echipajul JeepMania participand cu echipele Romaniei si in CROATIA Trophy.

JeepMania - ... No Limits Adventure !


Drepturi de Autor & Disclaimer


Marca Dana™ menționata aici este marca inregistrata Dana Limited. Marca Dana™ este folosita doar cu scop informativ, și nu există nici o alta legătură între JeepMania.ro și Dana™.
 
Mărcile Jeep™, Willys™, AMC™, WRANGLER™, CHEROKEE™, Grand Cherokee™, Renegade™, Gladiator™, CJ™, YJ™, XJ™, TJ™, JK™, ZJ™, WJ™, BU™, JL™, JT™ și alte nume utilizate în acest website sunt marci înregistrate si apartin FCA LLC sau a deținătorilor respectivi. JeepMania.ro nu este afiliat cu FCA LLC sau de alte societăți ale grupului a căror produse sau numere de serie sunt prezentate aici ca referință.
 
Logo-ul Mopar este mărca înregistrate a FCA LLC Group, utilizată sub licență pentru TruckHero & Omix-ADA, Inc. © FCA LLC, Group.

Toate produsele prezentate sunt OEM si aftermarket , chiar si in cazul in care producatorii respectivi sunt producatori afiliati ai FCA LLC. Numerele de serie sunt folosite numai in scopuri de identificare.
 
Chrysler ®, Chevrolet ®, Dana ®, Dodge ®, GM ®, Ford ®, Jeep ®, International ® precum si alte Nume si Marci inregistrate folosite aici sunt mărci comerciale ale respectivilor proprietari și sunt utilizate în aceast website numai în scopuri de identificare. Alloy USA ® nu este afiliat cu aceste companii. Informatiile din acest website sunt considerate a fi corecte la momentul publicării. Administratorii si editorii prezentului website, nu sunt responsabili pentru nici un fel de pierdere, directa sau indirecta, ca urmare a folosirii de catre terti a oricaror informații din acesta.