IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

TERMENI SI CONDITII

 
Identificarea comerciantului on-line

Compania care administreaza site-ul www.jeepmania.ro, denumit in continuare JeepMania.ro, este SC Worldnet Trading SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3714/2001 si avand Codul Unic de Inregistrare RO13818797.

Date de contact :
Email: office@worldnet.ro
Telefon: 0720-306.000
Sediul: Str. C.C. Arion nr. 6, sector 1, Bucuresti
Program cu clientii:  Luni - Vineri in intervalul orar 09.00 - 18.00
 
Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Worldnet Trading SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
 
Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
 
SC WORLDNET TRADING SRL colecteazã informatii cu caracter personal, pentru a raspunde la solicitãrile clientilor, aceste informatii pot include: crearea unui profil personal, procesarea unei comenzi, furnizarea de servicii clientilor, oferirea accesului la anumite caracteristici ale magazinului online, înregistrarea la buletinul informativ sau la evenimente si jocuri organizate de companie, precum si la alte sondaje online, grupuri de discutii sau forumuri pentru activitati de marketing.
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC WORLDNET TRADING SRL prin JeepMania.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 
SC WORLDNET TRADING SRL colecteazã urmãtoarele informatii personale de la utilizatorii magazinului online: nume si prenume, adresã postalã / livrare, adresã de e-mail, numãrul de telefon.
 
Prin folosirea magazinului online, utilizatorul este de acord ca datele lui personale sã fie colectate si procesate de cãtre companie, si în acelasi timp elgaranteazã cã acestea sunt corecte si autentice. De asemenea utilizatorului îi estegarantat dreptul de a fi informat despre tipurile de date personale colectate si procesate, despre modul în care acestea vor fi folosite si mai ales despre dreptul lui de acces pentru corectarea, modificarea sau stergerea acestor date.
 
Modul de folosire a datelor personale
 
SC WORLDNET TRADING SRL foloseste datele personale ale utilizatorilor  pentru a leoferi posibilitatea sa aibã un cont personal înregistrat în magazinul JeepMania.ro si în modul acesta cererile si comenzile lor sã fie procesate si confirmate; pentrua oferi produse, servicii si evenimente suplimentare  (acest serviciu uneori poateinclude informatii de la alte companii cu privire la anumite produse si serviciicorespunzãtoare; pentru a oferi diferite modalitãti de platã, servicii pentruclienti, activitati de promovare si marketing si în general pentru a fi posibil ca SC WORLDNET TRADING SRL sã îndeplineascã angajamentele si obligaþiile contractualede a furniza produsele si serviciile pe care le poate furniza utilizatorilor. Utilizatorul are dreptul de a refuza folosirea datelor lui cu caracter personalpentru scopuri comerciale, promotionale sau pentru scopuri de marketing. În cazul acesta utilizatorul poate contacta SC WORLDNET TRADING SRL, prin optiunea “Contact” publicatã pe www.jeepmania.ro . SC WORLDNET TRADING SRL poate folosi informatiile oferite pentru a crea o analiza de bazã, care este confidentialã si ulterior sa facão analizã statisticã bazatã pe analiza generala în scopuri strict statisticeconfidentiale necesare functionarii companiei. De asemenea o parte  din informatiaoferitã poate fi necesarã utilizãrii pentru punerea în aplicare a ConditiilorGenerale legale pentru folosirea magazinului online si contractelor pentruvânzare-cumparare  la distanta, în scopul prevenirii a unei eventuale lezari apersoanelor sau  proprietatii.
 
SC WORLDNET TRADING SRL / JeepMania.ro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 36444.
 
Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt conexe conţinutului acestui website. Utilizatorul care îşi crează cont şi face comenzi se obligă să furnizeze informaţii reale şi valide asupra datelor sale de contact şi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, JeepMania.ro îşi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorul.
 
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul si informatiile site-ului JeepMania.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul JeepMania.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemului informatic si serverului JeepMania.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.
 
Echipa JeepMania.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest web site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. JeepMania.ro nu-si asuma nici o raspundere privind greselile de orice fel – dactilo, text, ilustrare, preturi, etc.- sau consecintele lor.
 
Va multumim insa pentru orice eroare pe care ne-o aduceti la cunostinta spre corectare.
 
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software, defectiuni tehnice aparute la server, atacuri cibernetice asupra serverelor sau a sistemelor informatice ale firmei.
 
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
 
JeepMania.ro raspunde direct fata de beneficiar pentru bunurile furnizate sau serviciile prestate in conformitate cu prevederile legale in vigoare.
 
Daca nu exista alte prevederi contractuale, JeepMania.ro se exonereaza de orice fel de pretentii rezultate indirect in urma serviciilor prestate sau produselor comercializate sau fata de terti.
 
JeepMania.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre JeepMania.ro a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare.
 
Anumite produse si accesorii cu folosire pentru masinile 4x4 sunt destinate utilizarii exclusive off-road / in afara drumurilor publiceJeepMania.ro nu-si asuma raspunderea aspura eventualelor modificari ireversibile ale unor elemente a masinii privind montarea acestora, sau folosirii acestora in alte imprejurari si nu poate fi facut responsabil pentru daune cauzate clientului, masinii acestuia sau unor terte parti.

Pentru anumite produse si accesorii, clientul are obligatia de a consulta documentatia tehnica si instructiunile de montaj inainte de a lansa comanda.
 
Continutul site-ului este catalogat in categoria “comercial”, astfel ca toate materialele prezentate au un caracter ilustrativ. JeepMania.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de neintelegere sau gresita intelegere privind articolele prezentate.
 
Pentru date tehnice sau alte informatii complete, acestea sunt furnizate la cerere si va rugam sa ne contactati direct.
 
JeepMania.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului JeepMania.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 
Prezentul paragraph “Termenii si Conditii” este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre JeepMania.ro si clientii sai se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa de e-mail office@worldnet.ro
 
Comenzi produse
 
*Comanda produselor comercializate in JeepMania.ro se poate face atat online cat si telefonic.
 
1. Puteti comanda telefonic sunand la numerele: (004) 0720.306.000 / 0722.306.000 / 0751.306.000, de Luni pana Vineri intre orele 09.00-18.00.
 
2. Pentru a plasa in site o comanda, intai trebuie sa alegeti produsele pe care le doriti si sa le adaugati in Cosul de cumparaturi prin apasarea butonului de Comanda gasit in pagina produsului.
 
La finalizarea acestui proces vi se vor cere datele pentru a creea un cont (nume utilizator, parola, adresa mail, nume, prenume, numar de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare).
 
Dupa introducerea datelor trebuie sa alegeti modul de livrare si modul de plata.
 
Dupa plasarea primei comenzi datele dumneavoastra vor fi salvate pentru a le putea folosi ulterior si pentru a nu fi nevoie sa le mai introduceti inca o data.
 
In situatia in care sunteti deja clientul nostru, este nevoie doar sa va introduceti numele de utilizator si parola, iar datele dumneavoastra vor fi automat incarcate.
 
Comanda plasat pe site nu reprezinta confirmarea ca produsele sunt pe stoc si nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala. Comanda dvs. devine valida abia dupa confirmarea telefonica a disponibiltatii produsului / produselor, a pretului / preturilor acestora, a costurilor si termenului de livrare precum si a eventualelor costurilor suplimentare de livrare (daca este cazul), a comenzii initiale plasate online.
 
In momentul procesarii comenzii si trimiterii coletului catre dvs., veti fi contactat telefonic si veti primi un e-mail cu factura fiscala anterior acceptata, prin care veti fi instiintat ca produsele comandate au fost expediate.
 
Sistemul de comenzi online nu permite actualizarea in timp real a stocurilor si din acest motiv fiecare comanda necesita confirmare telefonica prealabila. Comenzile neconfirmate telefonic si neprocesate pe baza de factura fiscala de catre operatorii nostrii, NU obliga nici una din parti la cumpararea / vanzarea produselor, respectiv a finalizarii comenzii.
 
Comenzile trimise dupa terminarea programului de lucru se vor procesa a doua zi / in prima zi lucratoare pentru comenziile plasate in weekend sau sarbatorile legale.

Toate preţurile afişate pe site sunt exprimate în lei şi includ TVA (19%). Datorită volumului mare de informaţii şi a condiţiilor impuse de către producători, caracteristicile, prețul şi disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.
 
Livrarea
 
*Obtineti informatii complete in sectiunea Cum Livram? a site-ului.
Pentru livrarea produselor comandate oferim urmatoarele posibilitati de livrare:
 
1. Ridicare produselor de la sediul nostru cu verificarea acestora.
2. Livrarea produselor catre dumneavoastra prin intermediul firmelor de curierat cu care colaboram- Fan Courier / Urgent Curier si respectiv daca dvs. solicitati o alta firma de curierat respectiv serviciul de mesagerie al R.A. Posta Romana (dimensiuni si greutate limitata).
3. In anumite situatii putem asigura livrarea gratuita in zona Bucuresti prin mijloace proprii.
 
Plata
 
*Obtineti informatii complete in sectiunea Cum Cumpar? a site-ului.
Pentru a plati produsele comandate puteti opta pentru una din optiunile de mai jos:
 
1. Plata la sediul nostru: cash sau cu cardul.
2. Plata la curier prin ramburs in cont colector- se va face in momentul livrarii coletelor de catre Fan Courier.
3. Plata prin ordin de plata bancar- aceasta modalitate de plata va fi solicitata:
- inainte de livrarea produselor atunci cand valoarea comenzii este peste 5.000 RON
- pentru plata unui avans atunci cand produsele nu sunt in stoc in tara si sunt comandate de la furnizorii externi;
- se va emite factura de avans pentru aceasta suma.
 
Politica de returnare a produselor
 
Produsele pot fi returnate in aceleasi conditii in care au fost receptionate, având toate accesoriile conţinute în pachetul sigilat, respectiv vor fi insotite de Factura de Achizitie si Certificatul de Garantie in ORIGINAL ( nu se accepta copii ale acestora )
 
Produsele cumpărate de la JeepMania.ro pot fi returnate în următoarele situaţii:
 
Produsul pe care l-aţi primit nu este conform cu specificaţiile de pe website-ul nostru.
În acest caz puteţi cere înlocuirea produsului cu unul conform (dacă există în oferta noastră) sau puteţi cere rambursarea contravalorii.  Costurile de returnare şi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de JeepMania.ro.
 
V-a fost livrat din greşeală alt produs decât cel comandat.
Vă rugăm să returnaţi cât mai rapid produsul, pentru a putea fi înlocuit cu cel corect. Dacă produsul dorit de dvs. nu mai există în oferta noastră puteţi să cereţi rambursarea integrală a contravalorii. Costurile de returnare şi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de JeepMania.ro
 
Produsul comandat este nefuncţional sau s-a defectat în primele 24/48 de ore de la recepţie.
Returnaţi produsul şi il vom înlocui imediat cu altul. În cazul în care produsul nu este disponibil în stocul nostru puteţi cere rambursarea contravalorii. Costurile de returnare şi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de JeepMania.ro
 
Produsul s-a defectat în termenul de garanţie.
În cazul în care produsul nu poate fi reparat, îl vom înlocui cu unul identic sau similar ca specificaţii tehnice, în termen de maximum 15 de zile de la primirea produsului defect. Dacă produsul nu este disponibil în stocul JeepMania.ro, puteţi cere rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de returnare şi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de vanzator.
 
Clientul persoană fizică doreşte să renunţe la cumpărare.
Conform legistaţiei în vigoare, clienţii persoane fizice care au achizitionat produsele OnLine, au dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.
 
Renunţarea la cumparare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.
 
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (fără semne de utilizare improprie, fara semne de lovire, manipulare necorespunzatoare, preferabil in ambalajul original cu toate accesoriile, precum şi cu documentele care l-au însoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult in 14 de zile de la retur, inclusiv dupa caz, costurile livrarii initiale cu exceptia cazului in care s-a solicitat o livrare mai rapida decat cea standard.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut, ne rezervăm dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului/produselor ( ex: pt ambalaj deteriorat/lipsa -10%-30%) pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) / pentru a fi facut vandabil ca si produs "resigilat" sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca "resigilat" sau, la opţiunea clientului, îi vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acestă clauză se aplică conform cu O.G. 34/2014, în cazul achiziţionarii de produse din acest website folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 34/2014.

Model Formular de Retragere (numai pentru achizitiile online ce fac obiectul O.G. 34/2014, prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract):

Catre: .................................................... ; [se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]

Va informez/informam* prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra* din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse / prestarea urmatoarelor servicii: ................................................. ; 

Comandate la data de*: .......................... / primite la data de*: ..........................;

Numele consumatorului: ...................... ;
Adresa consumatorului: ....................... ;
Semnatura consumatorului: ................. ; [doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie]
Data: ..................................................... ;
Nota: * se elimina mentiunea inutila dupa caz.

Se aplica EXCEPTII de la politica de returnare a produselor pentru urmatoarele tipuri de produse. Aceste produse nu sunt returnabile:

- Consumabile (recipiente desfacute, role tape, pini si popnituri plastic, substante de contrast, inclusiv anumite tipuri de piese de schimb odata ce au fost montate: bucsi... etc )
- OBD-uri si Drivere cu OBD ( ex: AEV Procal, OBD Camera Video, etc - deoarece sunt de unica folosinta si se blocheaza pe masina pe care au fost conectate prima data);
- Produse aduse pe comanda speciala de la furnizorii externi, pentru care clientul a achitat avans partial sau integral.
- Produsele care au fost personalizate la cererea clientului (sepci, tricouri, embleme, abtibilduri...).
- Produsele care au fost modificate la cererea clientului de catre JeepMania.ro sau de catre producator/terti pe baza specificatiilor clientului ( ex: cardane custom pemtru kit-uri de inaltare...);
- Servicii de orice tip (montaj, instalare, reparatii, intretinere, vopsitorie...); 

Consiliere Tehnica:

Oferim consiliere tehnica pentru produsele noastre la numerele (004) 0720.306.000 si (004) 0722.306.000 in timpul programului de lucru, de Luni pana Vineri intre orele 09.00-18.00, sau WhatsApp la numarul (004) 0722.306.000 - pentru solicitari de urgenta in weekend. 

De asemenea puteti folosi formularele de contact / cerere de informatii / cerere de oferta din site sau mail-ul: office@jeepmania.ro
 
Copyright:
 
Toate informatiile din acest site, incluzand: Informatii Tehnice, Instructiuni de Montaj, Poze, Imagini, Filme, Logo-uri sunt proprietatea intelectuala a producatorilor si a marcilor comercializate prin JeepMania.ro.

Respectiv JEEP, WRANGLER, RUBICON, Renegate, CJ, YJ, TJ, JK, Willys, Quadra-trac, Jeep Grille Design ... etc., sunt marci inregistrate ale Chrysler LLC. / FCA US LLC., aceste marci si logo-uri fiind folosite de prezentul web site doar pentru identificarea elementelor si produselor si modelelor

Prezentul web-site comercializand, in calitate de dealer al concesionarului JEEP din Romania ( AutoItalia ), si piese de schimb si accesorii originale JEEP respectiv MOPAR.

De asemenea o serie de imagini, poze si respectiv logo-ul "JeepMania.ro" sunt proprietatea intelectuala a JeepMania.ro, respectiv folosirea acestora fara acordul scris al JeepMania.ro atrage dupa sine consecintele legale.


Ultima actualizare : 01.09.2017